Menu
Menu
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

adidas heren sneakers

Heren Sneakers Adidas

Heren sneakers adidas 

In 1924 is adidas opgericht door de Duitser Adi Dassler met de naam “Gebrüder Dassler Schufabrik”. Het iconische merk adidas met de onmiskenbare drie strepen is een van de grootste en meest toonaangevende merken op het gebied van sport en lifestyle voor dames, heren en kinderen. De roots van het merk liggen in de sport, maar ook op lifestyle gebied heeft adidas grote stappen gezet. Zo zijn er met samenwerkingen met bijvoorbeeld Kanye West en zijn Yeezy lijn en Beyonce met haar Ivy Park lijn echte iconen gecreëerd in het fashion en sneaker landschap.

De adidas heren sneaker modellen

De collectie van de adidas heren sneakers is ruim opgezet met verschillende modellen, kleuren en maten. In de collectie vind je een aantal iconische silhouetten zoals de: adidas Stan Smithadidas Forumadidas Ultra Boost of de adidas ZX 8000. Maar daarnaast zijn er ook nieuwe modellen als de adidas Niteballadidas Ozweego en nog veel meer. Al deze modellen worden gemaakt voor zowel heren als dames en daarnaast is er ook nog wel eens een take-down voor kinderen. Zo kan de gehele familie hetzelfde paar rocken!

Adidas experimenteert met technologie, materiaal en kleur

In de gehele adidas heren sneakers collectie wordt er geëxperimenteerd met verschillende technologieën. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld de Boost technologie of de Torsion technologie. Beide bekend voor comfort en tractie tijdens het sporten of gewoon tijdens een normale wandeling. Naast deze technologieën wordt er gewerkt met verschillende materialen. Denk aan bijvoorbeeld adidas suede sneakers, adidas leren sneakers, adidas mesh sneakers, maar ook steeds vaker adidas eco-friendly sneakers die op een sustainable manier gemaakt zijn. Je ziet het steeds meer dat sustainability een groter belang in de adidas heren sneaker collectie krijgt. Verder blijven de kleuren natuurlijk een belangrijk onderdeel van de collectie. Denk aan bijvoorbeeld adidas heren sneakers zwartadidas heren sneaker witadidas heren sneakers multicolor