Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Clarks sneakers

Clarks sneakers


Clarks sneakers

Clarks is een van de oudste sneaker en schoenen merken bij Sneaker District. Clarks is namelijk opgericht in 1825 in een klein stadje in Groot-Brittannië genaamd Somerset door twee broers Cyrus en James. Clarks is het merk dat zowel sneaker fanaten als de alledaagse man en vrouw aanspreekt. Zo zijn bij Clarks modellen als de Clarks Desert Boot of de Clarks Wallabee meer sneakers voor de alledaagse man of vrouw en de Clarks Tor Run een meer sneaker gedreven silhouette.

De bekende Clarks crepe zool

Naast dat Clarks bekend is als breed sneaker en schoenen merk is Clarks ook erg bekend geworden door de crepe zool. De zool die onder bijna elke sneaker van Clarks zit. Het materiaal waar deze zool van wordt gemaakt is platgeperst rubber, het wordt ook wel crepe rubber genoemd. Het voordeel van dit soort zolen is dat het heerlijk loopt, extra comfort biedt en het op een redelijk sustainable manier wordt geproduceerd.

Clarks sneakers voor zowel dames als heren

Clarks is een echt unisex merk, er zijn Clarks dames sneakers en Clarks heren sneakers en beide bieden wij ook aan bij Sneaker District. De bekendste Clarks sneaker modellen zijn bijvoorbeeld: Clarks Desert BootClarks WallabeeClarks Tor RunClarks Desert TrekClarks Desert Coal en nog veel meer. Bij Clarks wordt er gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit leer, suede en nubuck op elk paar. Hierdoor is de gemiddelde prijs van een Clarks sneaker ongeveer honderdzestig euro.