Menu
Menu
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Karhu sneakers

Karhu sneakers


Karhu sneakers

Karhu is een sneakers merk die zijn origine in het Noorden van Europa kent. De betekenis van Karhu is in het Fins beer. Het bedrijf begon niet als Karhu maar onder een andere naam. Het producten bestand toentertijd was gevarieerd. De succes van het merk stamt vanuit de jaren 1920 en 1952 toen de dominante Paavo Nurmi zijn winsten op de Olympische Spelen behaalde in de snelle hardloopschoenen van Karhu, met toen nog drie strepen als logo. Het veranderen van het trademark hield Karhu niet tegen om stappen te maken in de sneaker wereld. Hedendaags is het sneakers merk in Scandinavië  zeer gewild en steeds vaker te vinden op de straten. 

Merk met talloze mogelijkheden

Karhu heeft verschillende modellen die sinds het begin van het merk nog steeds zijn rentree maken tijdens de collecties die uitkomen voor heren en dames. Met de schoenen die worden gekenmerkt met de M-Symbool. Dat symbool refereert naar een van de modellen genaamd ‘’Mestari’’, wat in het Fins ‘’kampioen’’ betekent. Met talloze modellen in de Karhu assortiment zoals Aria 95, Fusion 2.0, Synchron Classic etc. Deze worden altijd in packs gedropt waar een thema de kleuren bepaalt van de Karhu sneakers. De sneakers worden altijd gemaakt met kwalitatief zeer goede materialen en Karhu staat bekend om de bijzondere kleurencombinaties. De verscheidene technologieën en afwerkingen brengen de onderscheiding van alle anderen, de demping in de sneakers maken Karhu wie zij zijn.  Sinds 1970 met de Air Cushion in de mid-zool zijn ze bezig met het comfortabel maken van hun schoenen met innovaties die elke keer weer worden gedaan.

Karhu heren en dames sneakers 

Bij Sneaker District bieden wij Karhu heren sneakers aan en Karhu dames sneakers. Wij raden wel aan deze sneakers altijd een maat groter te nemen dan dat je normaal hebt. Het is namelijk zo dat een Karhu sneaker vergeleken met andere merken erg klein valt. Bijna alle Karhu sneakers werken met een release date dat betekent dat Karhu globaal bepaalt wanneer een schoen te koop komt bij alle retailers. Release dates kun je altijd vinden op de Sneaker District social media kanalen of bij een product zelf.