Menu
Menu
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Asics Gel 1130

Asics Gel 1130

Asics Gel 1130

Verbeter je hardloopervaring met Asics GEL-1130 hardloopschoenen

Ervaar het toppunt van comfort en prestatie met Asics GEL-1130, de ideale metgezel voor je hardlooptraject. Deze hardloopschoenen zijn ontworpen met geavanceerde technologie en precisie, waardoor ze elke stap verbeteren, of je nu een beginner bent of een ervaren hardloper. De Asics GEL-1130 is ontworpen om superieure demping en ondersteuning te bieden. Met zijn GEL-technologie dempingssysteem strategisch geplaatst in de hiel, bieden deze schoenen verbeterde schokabsorptie, waardoor impactkrachten tijdens elke landing worden geminimaliseerd. Deze eigenschap helpt bij een soepelere overgang en biedt optimaal comfort tijdens je run.

Je ultieme hardloopmaatje

Met een duurzame rubberen buitenzool met een profiel geoptimaliseerd voor verschillende oppervlakken, zorgt de Asics GEL-1130 voor uitstekende tractie en grip. Dit stelt je in staat om met vertrouwen verschillende terreinen te trotseren, met stabiliteit en ondersteuning om je kilometer na kilometer vooruit te stuwen. Het gestroomlijnde ontwerp en de perfecte pasvorm van de Asics GEL-1130 bieden niet alleen maximale prestaties, maar garanderen ook een stijlvolle uitstraling. Het ademende bovenmateriaal en de ondersteunende overlays bieden een veilige en aanpasbare pasvorm, die je voet comfortabel omhult voor een plezierige hardloopervaring.

Shop de Asics GEL-1130 sneakers

Of je nu traint voor een marathon of je dagelijkse dosis beweging zoekt, Asics GEL-1130 hardloopschoenen zijn ontworpen om aan je behoeften te voldoen. Stap in betrouwbaarheid, comfort en prestatie bij elke run, en verhoog je hardloopspel naar nieuwe hoogten. Ontdek de perfecte combinatie van comfort en prestatie met Asics GEL-1130. Bekijk nu onze collectie en begin je hardloopreis met de nieuwste hardlooptechnologie. Ervaar het verschil en geniet van elke stap met Asics GEL-1130 bij Sneaker District.