Menu
Menu
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Asics Gel Kayano

Asics GEL Kayano

Asics Gel Kayano

ASICS GEL-Kayano

De ASICS GEL-Kayano is een echte tech-sneaker uit de jaren 90. De eerste GEL-Kayano kwam uit in 1993: de ASICS GEL-Kayano Trainer, deze had een aparte inspiratiebron, de schoen is namelijk losjes geïnspireerd door vliegende herten (kevers). De ASICS GEL-Kayano Trainer was een echte multi-purpose schoen en kon gebruikt worden voor meerdere sporten. De GEL-Kayano is ontwikkelt met de Japanse ‘Kaizen’ filosofie in gedachte wat betekent dat ze de ASICS GEL-Kayano geleidelijk verbeteren. Het is dan ook niet gek dat we nu al bij de ASICS GEL-Kayano nummer 28 zijn!

 ASICS GEL-Kayano 5, 14, 28 of toch RE?

Bij Sneaker District hebben we meerdere modellen van de ASICS GEL-Kayano. Vooral de ASICS GEL-Kayano 5, ASICS GEL-Kayano 14 en ASICS GEL-Kayano 28 zijn goed vertegenwoordigd. Hoe hoger het nummer, des te nieuwer het model is. Hoewel dit vaak betekent dat de sneakers nieuwere technologie hebben, betekent dat niet dat de GEL-Kayano 5 bijvoorbeeld minder comfortabel is! Integendeel, het zijn echte multi-purpose modellen en elke voet is anders. Probeer ze dus gerust allemaal! 

Prachtig design

Als het er één aspect van de ASICS GEL-Kayano uitspringt dan zijn dat toch wel de looks. De ASICS GEL-Kayano’s zijn heerlijk aan de voeten en hebben comfort van de hoogste plank maar het uiterlijk van de GEL-Kayano is toch wel het meest in het oog springende aspect. De ASICS GEL-Kayano lijn dankt zijn uitgesproken look uit de jaren 90 waar tech-sneakers de hype waren. Die zijn weer helemaal terug van weggeweest en is ook een verklaring voor de vraag naar de ASICS GEL-Kayano. Ook de laatste edities met de Bulgaars Engelse designer Kiko Kostadinov zijn prachtig: felle kleuren geïnspireerd door hikes door de natuur en een op hiking en trail geïnspireerde. GEL-Kayano 28 silhouette.