Menu
Menu
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Puma sneakers

Puma sneakers


Puma sneakers

Rudi Dassler, de broer van Adi Dassler (oprichter van adidas), richtte in 1948 Puma op. Een van origine sportmerk voor dames, heren en kinderen waarbij innovatie het streven is. Dat innovatie het belangrijkste is bij alle Puma sneakers blijkt al uit het verleden. Vlak na de oprichting produceerde Puma de eerste voetbalschoenen met schroefnoppen en werd het bekende Form-Strip logo ontworpen. Hoewel het een iconisch logo is geworden had het voornamelijk een praktische functie: de vloeiende lijnen die vanuit de hiel naar de binnenkant van de schoen lopen, helpen de puma sneakers te stabiliseren. Dit welbekende logo is samen met de springende poema te zien op zowel de klassieke als moderne Puma sneakers.

Puma sneakers in allerlei kleuren en materialen 

Puma is bekend van de sportschoenen, maar de afgelopen jaren is er collectie neergezet dat erg sterk is. Zo zijn de Puma dames sneakers en Puma heren sneakers die het straatbeeld compleet veranderd hebben. Denk aan bijvoorbeeld modellen als de Puma RS-ZPuma RS-XPuma Cali of de Puma Mayze. Al deze silhouetten hebben ervoor gezorgd dat Puma in het fashion en sneaker landschap een gevestigde naam is. Vroeger waren de bekende modellen ook de Puma Clyde of de Puma Suede.

Samenwerkingen en influencers

Naast dat Puma zulke bekende sneakers en sneaker modellen heeft, is het merk ook bekend van de grote samenwerkingen. Denk aan namen als J Cole, Jay-Z, Dua Lipa, Neymar of Rihanna. Daarnaast zijn er ook samenwerkingen met high end merken als Maison Kitsuné of Ami.