Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Veja dames sneakers

Veja dames sneakers

Veja dames sneakers

Begonnen in een van de meest modieuze steden ter wereld, Parijs, is Veja uitgegroeid tot een toonaangevend merk. Sinds 2005 maakt VEJA sneakers op een andere manier, door sociale projecten, economische rechtvaardigheid en ecologische materialen te combineren. Het merk was meteen een hit toen het uitkwam en de Parijse warenhuizen wisten ervan. Toentertijd nog met heren sneakers en dames sneakers, maar later in 2008 hebben ze ook kinder sneakers gelanceerd bij Veja.  Als je nu naar de vooruitgang kijkt, is VEJA verkrijgbaar in meer dan 50 landen met een productie van 2 miljoen sneakers per jaar. Dit heeft zich vertaald naar de diverse grote retail partijen waar de sneakers gekocht kunnen worden. Hiermee heeft het ook sinds een paar jaar eigen winkels kunnen bouwen in de grote modehoofdsteden Parijs en New York en zijn er grote persoonlijkheden die het merk dragen zoals Kate Middleton, Meghan Markle en Kourtney Kardashian.

 

Veja is het sustainable merk

VEJA sneakers heeft verschillende modellen van hoge kwaliteit die een comeback blijven maken tijdens de collecties die uitkomen sinds het begin van het merk. Tot de huidige populaire stijlen behoren de Veja Campo, Veja Venturi en Veja V-10 sneakers, die allemaal zijn voorzien van het kenmerkende V-logo op de tussenzool. Dit zijn modellen die vallen binnen de modieuze dames selectie van Sneaker District.  Veja lanceerde ook zijn hardloopcategorie in 2019, met het debuut van Veja's eerste post-petroleum hardloopschoen, de Condor. In februari heeft Veja zijn Condor duurzame hardloopschoen voor het eerst bijgewerkt met de Condor 2. Onlangs lanceerde het merk in april de Marlin. Het oneindige innoveren zal nooit stoppen zolang Veja schoenen schoenen blijft produceren.

 

Veja sneakers zijn er voor heren, dames en kinderen

De gehele familie kan worden voorzien van Veja’s, zo zijn er Veja dames sneakers, Veja heren sneakers, maar ook Veja kinder sneakers. Er zijn tegenwoordig bij Veja veel verschillende modellen die vrijwel allemaal unisex worden gemaakt. Zo kunnen dames en heren genieten van hetzelfde assortiment. Bekende Veja sneakers zijn bijvoorbeeld: Veja V-10, Veja Venturi, Veja Rio Branco en de Veja Campo. Naast deze bekende modellen zijn er natuurlijk nog veel meer silhouetten die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken.