Menu
Menu
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

On Running sneakers

Sneakers On Running


On Running de toekomst

Geboren op de Zwitserse Alpen met een doel voor ogen. Om een revolutie te brengen in de sensatie die er wordt ervaren tijdens het rennen voor een loper. Dit met een simpele maar efficiënte manier van innovatie. Zachte landingen gevolgd door explosieve voortzettingen. Dit wordt door de merk gekenmerkt in een slogan: Running on clouds. Sinds 2010 in Zwitserland, Zürich is On Running bezig met het veranderen van de wereld van het hardlopen. In de afgelopen tijd is het gevolg dat het de harten van meer dan zeven miljoen renners in meer dan 50 landen heeft overwonnen en er is geen weg meer terug. Door de passie en inspiratie van voormalig professioneel atleet Olivier Bernhard en zijn vrienden David Alleman en Caspar Coppetti is het merk ontstaan. Het bedrijf heeft gigantische stappen gemaakt in de bedrijfsvoering de schoenen zijn verkrijgbaar in meer dan 8700 premium winkels en met kantoren die openen in verschillende gebieden in de wereld zoals de Verenigde Staten, Japan, Australië en Brazilië is er een traject gestart op het promoten van het merk naar verschillende hoeken en bevolkingsgroepen. Het merk kan beginnen met het vergroten van hun doelen mede door de prijzen die er zijn gepakt bij verschillende internationale design en technologie prijzen. Er is geen limiet aan het plafond van de technologische fabrikant van sneakers. Gezien in de gehele wereld, kenmerkend door innovatie en het genereren van plezier draagt bij dat de merkimago zichtbaar naar voren komt. 

Ongekende technologie met On Running.

Met een variatie in de assortiment van On Running zit je als sneakerfan goed als het gaat om comfort en stabiliteit tijdens het lopen. In de creatieve aspect bij On Running wordt niemand minder dan Roger Federer bij betrokken als ontwikkelaar en zo heeft hij een sneaker gelauncht genaamd THE ROGER. In de Cloud segment vind je de Cloudmonster, Cloudultra en Cloudwander. Met de technologie CloudTec die ervoor zorgt dat je plezier ervaart tijdens het lopen.

On Running is ook niet zonder reden uitgevonden, maar is er om een verschil te maken op het gebied van lopen. Met een passie voor het revolutionaire van de sensatie van het hardlopen is On Running met een traject begonnen om de ervaring van een hardloper te combineren met wetenschappelijke expertise. Het concept voor het ontwerp van On Running is een zachte landing met een explosieve opstijging. Een zool die zich aanpast waardoor je minder spiervermoeidheid creëert en lagere hartslagen meet tijdens het hardlopen. CloudTec is datgene dat hiervoor zorgt door het vormen van ‘Clouds’ creëer je een effect die zorgt voor een verlaging van spierklachten en hartkloppingen. Het heeft een multidirectionele landing wat zorgt voor een systeem die alleen actief is tijdens het landen, alleen als je het nodig hebt zal je het merken. Het merk die meedenkt met het optimaliseren van je loop.