Menu
Menu
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Veja sneakers

Veja sneakers

Veja sneakers

Begonnen in een van de meest modieuze steden ter wereld, Parijs, is Veja uitgegroeid tot een toonaangevend merk. Sinds 2005 maakt VEJA sneakers op een andere manier, door sociale projecten, economische rechtvaardigheid en ecologische materialen te combineren. Het merk was meteen een hit toen het uitkwam en de Parijse warenhuizen wisten ervan. Als je nu naar de vooruitgang kijkt, is VEJA verkrijgbaar in meer dan 50 landen met een productie van 2 miljoen sneakers per jaar. Dit heeft zich vertaald naar de diverse grote retail partijen waar de sneakers gekocht kunnen worden. Hiermee heeft het ook sinds een paar jaar eigen winkels kunnen bouwen in de grote modehoofdsteden Parijs en New York en zijn er grote persoonlijkheden die het merk dragen zoals Kate Middleton, Meghan Markle en Kourtney Kardashian.

Veja heeft verschillende keuzes

VEJA sneakers heeft verschillende modellen van hoge kwaliteit die een comeback blijven maken tijdens de collecties die uitkomen sinds het begin van het merk. Tot de huidige populaire stijlen behoren de Campo, V-12 en V-10 sneakers, die allemaal zijn voorzien van het kenmerkende V-logo op de tussenzool. Veja lanceerde ook zijn hardloopcategorie in 2019, met het debuut van Veja's eerste post-petroleum hardloopschoen, de Condor. In februari heeft Veja zijn Condor duurzame hardloopschoen voor het eerst bijgewerkt met de Condor 2. Onlangs lanceerde het merk in april de Marlin.

Veja is het duurzame merk

VEJA werkt nauw samen met kleine producenten coöperaties in Brazilië die eerlijke handelspraktijken volgen en probeert lokale gemeenschappen te ondersteunen door gebruik te maken van duurzaam gewonnen materialen. VEJA-sneakers worden geproduceerd in hoogwaardige fabrieken in Brazilië. Een deel van de logistiek van VEJA wordt beheerd door Log'ins, een professioneel en sociaal bedrijf. VEJA gebruikt Braziliaans en Peruviaans biologisch katoen voor het canvas en de veters, rubber uit de Amazone voor de zolen en verschillende innovatieve materialen bedacht in gerecyclede plastic flessen of gerecycled polyester.