Menu
Menu
Geschikt voor
Levertijd

Adidas Stan Smith

adidas Stan Smith


adidas Stan Smith

Waarschijnlijk is de adidas Stan Smith een van de meest herkenbare en bekende sneakers in de geschiedenis van adidas. De adidas Stan Smith kreeg zijn naam van de bekende tennisspeler Stan Smith die twee Grand Slams op zijn naam heeft staan en meermaals in de finale heeft gestaan. Al sinds 1971 draagt de adidas Stan Smith deze naam. De adidas Stan Smith is een van adidas’ populairste schoenen en we snappen het: de adidas Stan Smith is tijdloos en een echte klassieker die je met alles kunt dragen.

Variatie

De adidas Stan Smith is verkrijgbaar met verschillende materialen en in verschillende kleuren en zelfs types! De adidas Stan Smith sneakers is altijd goed en veelzijdigheid is een van de sterkste aspecten van de adidas sneakers. Het silhouette van de adidas Stan Smith staat altijd goed en door de vele kleuren en materialen waar je uit kunt kiezen, kun je eindeloos variëren. Kies bijvoorbeeld de volledige witte Stan Smith variant met een gekleurde hiel voor een meer casual look of ga voor volledig gekleurde die opvalt en je outfit naar hoger niveau brengt.

ECO-Friendly

Adidas’ doet alles om haar uitstoot te verminderen en heeft er daarom voor gekozen om alle klassiekers te maken met ten minste 50% gerecyclede materialen. De adidas Stan Smith is hier ook onderdeel van en is één van adidas’ oplossingen om plastic afval te verminderen. Today’s icons, made for tomorrow.