Sneakers On Running

Sneakers On Running

On Running de toekomst.

On Running is sinds 2010 begonnen met het ontwikkelen van nieuwe technologieën om sport op een andere manier te benaderen. Sinds 2010 is On Running bezig met het veranderen van de wereld van het hardlopen. Door de passie en inspiratie van voormalig professioneel atleet Olivier Bernhard en zijn vrienden David Alleman en Caspar Coppetti is het merk ontstaan. Er is maar een doel eraan verbonden: het ontwikkelen van een revolutie, een sensatie tijdens het hardlopen.

Ongekende technologie met On Running.

Met een variatie in het assortiment van On Running zit je als sneakerfan goed als het gaat om comfort en stabiliteit tijdens het lopen. In het creatieve aspect bij On Running wordt niemand minder dan top tennisser Roger Federer bij betrokken als ontwikkelaar en zo heeft hij een sneaker uitgebracht genaamd On THE ROGER. In het Cloud segment vind je onder andere de Cloudmonster, Cloudultra en Cloudwander. Met de CloudTec technologie die ervoor zorgt dat je plezier ervaart tijdens het lopen.

On Running is ook niet zonder reden uitgevonden, maar is er om een verschil te maken op het gebied van lopen. Met een passie voor het revolutioneren van de sensatie van het hardlopen is On Running met een traject begonnen om de ervaring van een hardloper te combineren met wetenschappelijke expertise. Het concept voor het ontwerp van On Running is een zachte landing met een explosieve opstijging. Een zool die zich aanpast waardoor je minder spiervermoeidheid creëert en lagere hartslagen meet.

Become part of the Sneaker District Family!
Meld je aan voor exclusieve toegang tot de sale, limited editions en het laatste nieuws.
Jouw e-mailadres
Jouw winkelwagen
Besteld voor 23:59 = morgen bezorgd
Totaal 0 producten
verder winkelen
Subtotaal
Totaal
Voeg kortings- of vouchercode toe
Afrekenen
Bekijk je bezorgopties in de volgende stap
Betaal veilig met