Menu
Menu

Adidas Ultra Boost

adidas Ultra Boost

adidas Ultra Boost

Met het uitbrengen van de adidas Ultra Boost heeft het Duitse bedrijf adidas niet alleen de hardloopwereld verrast, maar ook de sneaker wereld was vanaf moment een om door het nieuwe silhouette en de bijbehorende technologie. Hip Hop artiest en fashion icoon Kanye West werd gezien met de nieuwe Adidas Ultra Boost en vanaf dat moment was de Ultra Boost ook een gevestigd model in de sneakerwereld.

Innovatieve Boost technologie

De adidas Boost technologie is een product van de adidas Innovation Team (AIT) en Duitse chemici, BASF. Het is een technologie dat een responsieve demping geeft waardoor je extra energie uit het dempen haalt. In de hardloopwereld was dit nog nooit gebruikt op deze manier en zo heeft adidas met de adidas Ultra Boost een baanbrekende techniek laten zien.

Comfortabel, lichtgewicht en kleurrijk

Door de hardloop origine van de adidas Ultra Boost is de schoen is allerlei (felle) kleuren uitgebracht. Eerst was er de adidas Ultra Boost 1.0, maar al snel volgde de adidas Ultra Boost 2.0, adidas Ultra Boost 3.0 en zo verder. Ook is er qua materialen geëxperimenteerd op de schoen, zo zijn er leren, suede, nubuck versies, maar het mest gebruikte material op de adidas Ultra Boost is toch het Primeknit werk dat over de hele schoen wordt gebruikt en zorgt voor extreem comfort.