adidas Samba

adidas Samba

adidas samba

De adidas Samba is met recht een klassieker te noemen. Deze adidas sneakers werden al meer dan 70 jaar geleden geïntroduceerd en de adidas Samba is daarmee het model dat het langst in de adidas collectie te vinden is. De adidas Samba is een sneaker die iedereen in zijn kast moet hebben. Veelzijdigheid op zijn best!

Indoor of toch outdoor?

De adidas Samba is ooit gemaakt als voetbalschoen en hoewel de adidas Samba sneaker misschien het meest lijken op een indoor variant is niks anders waar, de adidas Samba is een sneaker speciaal gemaakt voor voetballen op een bevroren ondergrond. Niet dat de adidas Samba daar nog voor wordt gebruikt. De adidas samba is een classic bij verscheidene subculturen en is daarnaast ook erg geliefd bij het grote publiek. De adidas Samba geeft je outfit vintage vibes en maken je outfit af.
 

Vandaag de dag

Hedendaags is de adidas Samba niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De adidas Samba is de perfect sneaker voor bij je gehele kledingkast. Of je de adidas Samba nou matcht met jeans, een pantalon, jurkje, korte broek of rokje. De adidas Samba is zo veelzijdig dat je nooit meer na hoeft te denken over welke sneakers je aandoet. 

Sluit je aan bij de Sneaker District Family!
Meld je aan voor exclusieve toegang tot de sale, limited editions en het laatste nieuws.
Jouw e-mailadres
Jouw winkelwagen
Voor 22:00 besteld = vandaag verzonden
Totaal 0 producten
verder winkelen
Subtotaal
Totaal
Voeg kortings- of giftcard code toe
Afrekenen
Bekijk je bezorgopties in de volgende stap
Betaal veilig met