Nike Jordan

Nike Jordan

Nike Jordan

De samenwerking tussen Nike en Jordan is misschien wel een van de meest lucratieve deals ooit geweest. ‘His Airness’ Michael Jordan maakte de bijzondere keuze om, in het door adidas gedomineerde basketbal, voor het toen veel kleinere Nike te kiezen. Nike Air Jordans werden special voor Michael Jordan gemaakt en bijna alle Nike Jordan modellen zijn uitgegroeid tot ware klassiekers. De Nike Air Jordan 1 is natuurlijk een van de bekendste maar ook de Nike Air Jordan 3, Nike Air Jordan 4 en Nike Air Jordan 5 zijn modellen waar veel naar wordt gezocht.

 

Iconisch

De Nike Jordan 1 is waarschijnlijk een van de meest populaire modellen sinds deze op de markt kwam in 1985 en de populariteit van de Nike Air Jordan 1 is sindsdien alleen maar toegenomen. Toentertijd werden de kleurensamentellingen van de Nike Air Jordan 1 als revolutionair beschouwd. De NBA wilde dat er uitsluitend op witte sneakers werd gebasketbald en het verhaal doet te ronde dat MJ elke keer een boete kreeg als hij speelde op zijn Nike Air Jordan 1’s.

 

Voor ieder wat wils

Tegenwoordig is het Nike Jordan merk uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de sneakers en apparel. Modellen zoals de Nike Air Jordan 1 Low, Nike Air Jordan 1 Mid, Nike Air Jordan 1 High, Nike Air Jordan MA2, Jordan 6 Rings en de Jordan Series ES zijn maar het topje van de ijsberg en er zijn veel verschillende modellen in verschillende uitvoeringen bij Nike Jordan.

Sluit je aan bij de Sneaker District Family!
Meld je aan voor exclusieve toegang tot de sale, limited editions en het laatste nieuws.
Jouw e-mailadres
Jouw winkelwagen
Voor 22:00 besteld = vandaag verzonden
Totaal 0 producten
verder winkelen
Subtotaal
Totaal
Voeg kortings- of giftcard code toe
Afrekenen
Bekijk je bezorgopties in de volgende stap
Betaal veilig met