Nike Blazer

Nike Blazer

Nike Blazer

Vanaf het eerste moment dat in 1972 de Nike Blazer werd gelanceerd, is deze niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De Nike Blazer was eerst een simpele hoge sneaker van canvas materiaal waar de swoosh groot op werd gepositioneerd. Voor het oog dus een simpele sneaker, maar dat duurde niet lang voordat er met allerlei kleuren en material werd gespeeld en de Nike Blazer een echt icoon werd in de sneaker wereld.

 

De Nike Blazer is er in allerlei formaten

Naast dat de Nike Blazer bekend is geworden als hoge canvas sneaker is het silhouette ook ontwikkeld in een lage variant, de Nike Blazer Low, in een middelhoge variant, de Nike Blazer Mid en nu ook in lage variant met hoge zool, de Nike Blazer Platform. Al deze Nike Blazers hebben de franchise alleen maar doen groeien. De Nike Blazer is er voor dames, heren en voor kinderen.

 

Een klassieker in een nieuw jasje

De Nike Blazer is sinds afgelopen jaar weer eens in een nieuwe jasje gestoken door Nike. Nu is er namelijk de Nike Blazer Jumbo, geïnspireerd door de originele canvas hoge sneaker maar dan met een “opgeblazen” swoosh. Een echt fashion statement en beschikbaar bij Sneaker District.

Become part of the Sneaker District Family!
Meld je aan voor exclusieve toegang tot de sale, limited editions en het laatste nieuws.
Jouw e-mailadres
Jouw winkelwagen
Voor 22:00 besteld = vandaag verzonden
Totaal 0 producten
verder winkelen
Subtotaal
Totaal
Voeg kortings- of giftcard code toe
Afrekenen
Bekijk je bezorgopties in de volgende stap
Betaal veilig met