Nike Air Max 95

Nike Air Max 95

Nike Air Max 95

De Nike Air Max 95 sneakers kwamen binnen als hardloopschoenen en werden als revolutionair gezien. De Nike Air Max 95 is ontworpen door Nike ACG (All Conditions Gear) ontwerper Sergio Lozano en staat bekend om zijn unieke design en geweldige comfort. De gelaagde bovenkant van de Nike Air Max 95 heeft Sergio Lozano zo ontworpen zodat vuil, modder en krassen veel minder zichtbaar zouden zijn. De Nike Air Max 95 heeft een Nike Air Unit die begint onder de hiel en hele doorloopt tot de voorvoet. Mede door deze grote Air Max Unit is de Nike Air Max 95s een van Nike’s meest comfortabele schoenen.

Inspiratie

De inspiratie voor de lagen op de bovenkant van de Nike Air Max 95 komt waarschijnlijk uit een opvallende hoek. Toen Sergio Lozano op een regenachtige dag bij het Nike hoofdkantoor in Beaverton, Oregon keek over het meer en het effect van erosie zag op de aarde en stelde zich voor dat het perfecte product (de Nike Air Max 95) door erosie werd ontaard. Daarnaast is het ontwerp van de Nike Air Max 95 gebaseerd op de anatomie van het menselijk lichaam. De lagen van de Nike Air Max 95 stellen de spieren en vlees voor, de nylon veteranen is de ribbenkast en de zool de ruggengraat.

Geliefd in de sneakerscene

De Nike Air Max 95 is volledig geadopteerd door de sneaker scene en is geliefd bij velen, er zijn veel special editions en collaps uitgekomen met bijvoorbeeld Piet Parra en Kim Jones. De Nike Air Max 95 is een opvallend model door zijn lagen en grote Air Max unit. Het is ook tevens een van de meest comfortabele Nike Air Max modellen en heeft een sok systeem waardoor de tong op zijn plek blijft. De Nike Air Max 95 is beschikbaar in verschillende kleuren en edities en ook voor zowel dames als heren. Comfort en looks, de Nike Air Max 95 heeft het.

Become part of the Sneaker District Family!
Meld je aan voor exclusieve toegang tot de sale, limited editions en het laatste nieuws.
Jouw e-mailadres
Jouw winkelwagen
Besteld voor 23:59 = morgen bezorgd
Totaal 0 producten
verder winkelen
Subtotaal
Totaal
Voeg kortings- of vouchercode toe
Afrekenen
Bekijk je bezorgopties in de volgende stap
Betaal veilig met