Nike Air Max 90

Nike Air Max 90

Nike Air Max 90

De eerste naam van de Nike Air Max 90 was de Nike Air Max III, rond 2000 is deze naamswijziging doorgevoerd door Nike. Nu is het silhouette bekend als Nike AM90 en inmiddels een echt icoon in de sneaker wereld. De ontwerper van de Nike Air Max 90 is Tinker Hatfield, hij heeft onder andere ook de bekendste Nike schoen ontwerpen namelijk de Nike Air Max 1. De eerste en bekendste kleur van de Nike Air Max 90 is de Infrared kleurcombinatie, een rood, grijs, zwarte combinatie op de Nike Air Max 90.

 

Een icoon voor de familie

De Nike Air Max 90 is er voor heren, dames, maar ook voor kids. Iedereen in de familie kan dus een echte Nike Air Max 90 in zijn of haar kast hebben. Bij Sneaker District is de Nike Air Max 90 al jaren verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en in allerlei soorten materialen. De Nike Air Max 90 is over het algemeen vaak met een mesh materiaal gemaakt aangezien dit het meest comfortabel is, maar inmiddels zijn er ook leren, suede en Flyknit opties gelanceerd.

 

Sustainable Nike Air Max 90

Sinds twee jaar is de Nike Air Max 90 ook onder deel van het Move to Zero project van Nike, waar Nike probeert zoveel mogelijk sustainable product wilt lanceren. De Nike Air Max 90 Crater is hier een voorbeeld van waar de schoen voor minimaal 70% uit gerecycled materiaal bestaat.

Become part of the Sneaker District Family!
Meld je aan voor exclusieve toegang tot de sale, limited editions en het laatste nieuws.
Jouw e-mailadres
Jouw winkelwagen
Besteld voor 23:59 = morgen bezorgd
Totaal 0 producten
verder winkelen
Subtotaal
Totaal
Voeg kortings- of vouchercode toe
Afrekenen
Bekijk je bezorgopties in de volgende stap
Betaal veilig met